Over mij

Mijn foto
Hallo, mijn naam is Erica. Ik ben 35 jaar en woonachtig in Genemuiden. Ik ben getrouwd met Bert en samen hebben we 2 dochters, Cheyenne en Nova. Ook hebben we nog 2 poezebeesten in huis. Ik maak al jaaaaaren kaarten. Ik heb geen idee meer wanneer ik hiermee ben begonnen. Ik ben met diverse technieken beziggeweest. Op dit moment gooi ik diverse technieken door elkaar.

zaterdag 8 mei 2010

Bloembollendoosje

Dit doosje is ook weer afkomstig van de club van Tiets. Ik heb dit doosje gemaakt voor mijn schoonmoeder, die 4 mei (zelfde dag als ik) jarig was.Voor dit doosje heb ik het volgende gebruikt:
* donkergroen, lichtgroen, paars en creme cardstock
* scrappapier Basic Grey "Kioshi lily child"
* retropons large en medium
* meeldraadpons Nellie Snellen
* takjespons Nellie Snellen
* paars blokjes lint
* stempel "Wishing you a day of smiles and laughter" van Hero Arts (F2361)
* stempel "Happy birthday" van de Action
* plaksteentjes
* nestabilities  curved retangles


In dit doosje zit een zakje met bloembollen. Dat was nog wel even zoeken hoor, een zakje zo klein dat hierin past. Maar uiteindelijk wat gevonden.
Hier heb ik natuurlijk hetzelfde papier en dezelfde bloemen gebruikt.
Het labeltje waarop de hoogte ed van de bloembollen staan heb ik gewoon van het originele label gehaald.
De stempel "Proficiat" is er eentje uit de reeks clearstamps van Pipoos zelf. Er staat geen bepaalde naam voor dit setje, maar wel een nummer, nl. 74035. Het label heb ik natuurlijk weer gemaakt door een stans te maken van de nestabilities curved retangles, dit dubbel gevouwen en om het zakje vastgeniet. Natuurlijk even vastnieten voordat je het label gaat decoreren, zodat je de nietjes niet meer ziet.

Mijn schoonmoeder vroeg om buitenplanten. Nou heb ik gisteren een uur (bijna) bij de Tuinland in Zwolle rondgelopen, maar ik vind dat zo moeilijk om zoiets voor iemand anders te kopen, dus ik heb maar een tegoedbon gekocht. Deze heb ik natuurlijk in een bijpassend "envelopje" gedaan.Het stempeltje "Flowers say hello from the heart" is van Hero Arts (C2553). De stempels bloemetje en vlinder komen uit hetzelde setje van pipoos, wat hierboven genoemd staat. "Handmade by Erica" heb ik een jaar (of 2) geleden gekregen van een naamgenoot. Die had er twee dezelfde en die dacht toen aan mij. Dat vind ik nog steeds heeeeeeel erg lief van haar.

We gaan vanmiddag dit cadeau geven, dus ben benieuwd wat mijn schoonmoeder ervan vind.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...