Over mij

Mijn foto
Hallo, mijn naam is Erica. Ik ben 35 jaar en woonachtig in Genemuiden. Ik ben getrouwd met Bert en samen hebben we 2 dochters, Cheyenne en Nova. Ook hebben we nog 2 poezebeesten in huis. Ik maak al jaaaaaren kaarten. Ik heb geen idee meer wanneer ik hiermee ben begonnen. Ik ben met diverse technieken beziggeweest. Op dit moment gooi ik diverse technieken door elkaar.

zondag 28 maart 2010

Mijn eerste creatie op mijn blog

Nou, ik ga het proberen, mijn eerste creatie op mijn blog. Eens kijken of het me lukt.

Haha, gelukt. Dit gietertje heb ik afgelopen week gemaakt voor mijn werkgeefster. Ik had een leuk cadeautje van haar gekregen, dus heb ik haar een bedankje gemaakt daarvoor.


Vraag me niet meer waar ik het patroon van dit gietertje vandaan heb, want dat weet ik niet meer. Wat ik wel weet is het volgende;
Ik heb het gietertje gemaakt met turkooise cardstock, hierop een scrappapiertje geplakt. Over de hengsels heb ik een leuk lintje geplakt, een paar retro flowers uitgeponst, een meeldraadje en takjes gemaakt met ponsen van Nellie Snellen en een paar plaksteentjes van de kruidvat erop geplakt. Heel simpel, maar wel heel leuk, al zeg ik het zelf.
De stempel op de voorkant ("thank you") heb ik ooit eens gekregen op een clubdag, maar ik durf echt niet meer te zeggen van welk merk dit stempeltje is. Het stempeltje dat ik op de achterkant heb gebruikt ("Spring is in the air") komt uit een setje dat ik bij de action heb gekocht. Heerlijk zo'n actie winkel. Altijd erg leuke spulletjes daar.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...